Engino Engineering Sets

Bouwdozen die elkaar aanvullen naar steeds meer, leuke,
grotere en interessante constructie-modellen

Levertijd 2-3 weken.

Alle bouwdozen kunnen met elkaar worden gecombineerd om grotere eigen bouwwerken te maken.

5 Models Set

De 5 MODEL set is één van de sets van de nieuwe Engineering-serie met innovatieve ontwerpen.

8 Models Set

De 8 MODEL set is ook een introductie set en breidt de 5 Model set uit met bijgeleverde wielen en sommige andere onderdelen.

10 Models Set incl. motor

De Engino 10 Models is de eerste bouwdoos van de Engineering-serie met de Engino 3V motor! Met de motor kunnen kinderen hun modellen motoriseren en ze tot leven zien komen!

20 Models Set incl. motor

Met de Engino Engineering 20 Models set  kunnen 20 modellen worden gebouwd, en bevat een instructieboekje voor de beste 7 modellen, terwijl de andere kunnen worden gedownload vanaf de ENGINO website.

30 Models Set incl. motor

De ENGINO 30 Models set is de middelste set van de Engineering-serie, welke ideaal is voor zowel beginners als voor gevorderde gebruikers.

De set bevat genoeg onderdelen om grote en functionele modellen te bouwen en bevat tevens de Engino 3V motor voor geweldige uitvindsels.

50 Models Set incl. motor

Deze ENGINO Engineering 50 models set is een omvangrijke set voor het maken van 50 indrukwekkende grote bouwwerken, zoals een toren, een hangbrug en een vakwerkbrug.
Het bevat het "pretpark" thema d.m.v. instructies voor het bouwen van een gemotoriseerd reuzenrad, een draaimolen en een windmolen.

80 Models Set incl. motor

De 80 MODEL set is bijna de top van de serie in de Engineering-serie en daarom één van de meest geavanceerde sets. Hij brengt een breed spectrum van thema’s samen en bevat sommige zeer indrukwekkende modellen (zie extra afbeeldingen).

100 Models Set incl. motor

Het enorme succes van de Engineering-serie heeft geleid tot de introductie van deze ultieme bouwset, die zelfs de meest creatieve bouwer zal uitdagen. Deze set voor 100 modellen bevat, naast meer onderdelen voor meer en grotere bouwwerken, drie innovaties: